• Netherlands
  • Valuta:

★FREE SHIPPING OVER $150 ★60 DAY MONEY BACK GUARANTEE

adidas originals

Categorie

Bestsellers

Adidas By Raf Simons Simons Response Trail Robot Neutrale Sportschoenen Zilver Metallic/Matte Zilver Adidas By Raf...
€200.10  €78.04
Nike Sb Braata LR Canvas Heren Sportschoenen Cool Grijs/Zwart/Wit BE:81018 Nike Sb Braata LR...
€193.48  €75.46
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product gekocht via onze postorder, call center, of website en het is binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum.

Alvorens terug te keren goederen, neem dan eerst contact met ons om de problemen die u ondervindt 90% van de tijd dat we in staat zijn om te sorteren op het probleem te bespreken, zonder dat je iets terug te sturen.

TERUGSTUURBELEID

Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Dirty items zal worden teruggegeven aan de klant, zonder evaluatie.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Verder moeten alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals de VS Mail Delivery Confirmation, UPS of Federal Express. wij zijn niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens het transport.

Alle geretourneerde goederen dienen aan het verzendadres wij u e-mail worden verzonden. Zodra we terug ontvangen het item, zullen wij uw verzoek uitwisseling item terug naar u zonder opladen extra verzendkosten.

Zodra wij uw terugkeer ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.

uitwisselingen

Wij aanvaarden uitwisselingen voor een verkeerde maat of kleur binnen 15 dagen na de oorspronkelijke factuurdatum. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal u helpen you.If u wilt items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Bestellings-annulering

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Want dat we alle bestellingen na het plaatsen van bestellingen te verwerken zo snel mogelijk binnen 24-48 uur, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer worden behandeld.

NOTITIE:

Voor de volgende status kunnen we niet geven u een terugkeer of uitwisseling. Met vriendelijke groet hoop dat u kunt aandacht besteden aan dit punt.

Ten eerste, als u uw items te ontvangen, vind je je niet van de stijl en de wil om iets te veranderen. In deze toestand kunnen we niet u een uitwisseling geven.

Ten tweede, als we echt de punten volgens de grootte, kleur en de scheepvaart-adres dat u voor ons te leveren, kunnen we je niet ofwel geef een terugkeer. Dus kies de juiste maat en kleur die je nodig hebt en geef ons de juiste verzendadres.

Ten derde, als de onderdelen beschadigd zijn door menselijk handelen of externe factoren, zijn wij niet verantwoordelijk zijn voor de uitwisseling.