• Netherlands
  • Valuta:

★FREE SHIPPING OVER $150 ★60 DAY MONEY BACK GUARANTEE

adidas originals

Categorie

Bestsellers

Adidas By Raf Simons Simons Response Trail Robot Neutrale Sportschoenen Zilver Metallic/Matte Zilver Adidas By Raf...
€200.10  €78.04
Nike Sb Braata LR Canvas Heren Sportschoenen Cool Grijs/Zwart/Wit BE:81018 Nike Sb Braata LR...
€193.48  €75.46
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Privacy mededelingen

Bedankt om bij ons te winkelen. Wij respecteren uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen.

Uw privacy is belangrijk voor ons. Om een ​​betere bescherming van uw privacy de volgende mededeling verklaart de informatie die we verzamelen, hoe het wordt gebruikt, hoe het wordt beschermd, en hoe ons te contacteren indien u zich zorgen.

Welke informatie verzamelen wij

De aard van de persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u te vragen. Bijvoorbeeld, wanneer u een product te kopen van deze site, we kunnen informatie verzamelen zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere relevante informatie om uw aankoop.

Zoals we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen zullen wij ervan uit dat u uw toestemming hebben gegeven voor het verzamelen van alle informatie die u in overeenstemming met dit beleid hebben verstrekt voor gebruik tenzij u ons anders te vertellen .

Hoe wij informatie te verzamelen

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoeken wanneer u te maken met ons op via onze website of wanneer u contact met ons in persoon. We zullen persoonlijke gegevens niet zonder uw toestemming. Wij beschouwen uw toestemming is wanneer u de nodige velden in te vullen om een ​​transactie via deze website te vergemakkelijken.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken

Wij verzamelen in het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze site, producten en diensten te vergemakkelijken
2. producten die u bij ons bestelt bieden
3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4. Vraag uw mening over onze producten, diensten, marketing en website.

Sommige van de persoonlijke informatie die we verzamelen is van essentieel belang voor ons in staat zijn om nauwkeurig te identificeren, die gebruik maakt van de dienst. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen helpt ons om een ​​profiel van de mensen die onze diensten en wat hun interesses zijn te gebruiken te ontwikkelen. Dit helpt ons om producten te leveren aan de behoeften van de gebruikers van deze site te voldoen.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan derden voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld of voor verwante doeleinden bekend te maken, bijvoorbeeld om een ​​transactie namens u te voltooien, of een product dat u hebt aangeschaft. Wij verbinden ons ertoe derden aannemers om diensten te verrichten voor ons, die ook de behandeling omvat persoonlijke informatie die wij ondernemer. Bijvoorbeeld, we ondernemen momenteel derde aannemers:

1. Zorg voor producten gekocht bij deze site
2. Zorg voor een elektronische overschrijving diensten, het verwerken van credit card rekeningen en aanverwante diensten

Veiligheid van uw persoonlijke gegevens

We zullen veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet delen, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om de informatie die wij over u te beschermen. Persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen zowel elektronisch op ons computersysteem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en Acto mail filters om alle onze elektronische informatie te beschermen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen dit privacybeleid als onze business requirements of veranderingen in de wet te veranderen. Alle wijzigingen in dit privacybeleid zal worden bijgewerkt op onze website, dus kunt u terecht op deze pagina regelmatig te zorgen dat u onze nieuwste privacy policy.
uw zorgen
Als u vragen hebt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt hebben, neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.